Bestil tid

Bestil tid til fysioterapi til børn og voksne med fx nakkespændinger, skulder-/rygsmerter, hovedpine, arbejdsskade, sportsskade m.m.. Jeg tilbyder også fysiurgisk massage eller akupunktur som supplement til fysioterapi.

Ring/sms og bestil tid

Telefon: +45 30828804

Jeg arbejder uden sekretær og kan derfor ikke altid besvare dit opkald med det samme. Send en sms eller læg en besked med ønsker om tidsbestilling, navn og telefonnummer og jeg vender hurtigst muligt tilbage.

Du vil blive spurgt om følgende:

Cpr.nr., e-mailadresse, evt henvisning fra egen læge, er du medlem af Sygeforsikringen danmark, hvilke tidspunkter og dage ønsker du at blive behandlet?

Bestil tid online

1. gang bookes 60 minutters behandling

2. gang og følgende gange bookes 30-60 minutter efter behov og ønske. Af hensyn til at kunne imødekomme dine ønsker og behov i behandlingsforløbet anbefales det at booke et forløb 2 gange ugentligt 2-3 uger frem som et udgangspunkt.

Book en tid her
Åbningstider

Mandage 8.30 - 17.00
Tirsdage Lukket for booking
Onsdage 8.30 - 18.00
Torsdage 8.00 - 15.00
Fredage 8.30 - 17.00

Afbud

Afbud meddeles pr. telefon/sms 30828804 så vidt muligt dagen før men ellers inden kl. 8 på selve dagen. Det er til gavn for andre at melde afbud i god tid. Det giver mulighed for, at tiden kan tilbydes til en anden person, som har brug for en behandling.

Bemærk: Ved for sent afbud eller ved udeblivelse betales fuldt honorar.

1. besøg

Ved første besøg vil jeg bede dig om at medbringe

  • håndklæde/lagen til at ligge på
  • det gule sygesikringskort
  • eventuelle oplysninger fra supplerende undersøgelser som fx røntgen, scanning, operationsbeskrivelse o.lign..

Eventuel henvisning fra egen læge henter jeg fra en central database.

Sms info
Er på nuværende tidspunkt ikke muligt.

Kontakt mig ved spørgsmål

Ring eller send en sms til mig, hvis der er noget, du er i tvivl om. Jeg arbejder uden sekretær og kan derfor ikke garantere, at dit opkald/din sms bliver besvaret med det samme. Men jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Top