Klinikken

Klinikken ligger centralt på Vesterbro 1,8 km fra Rådhuspladsen på grænsen mellem København V og Frederiksberg.


 

Bestil tid online

1. gang bookes 60 minutters behandling

2. gang og følgende gange bookes 30-60 minutter efter behov og ønske. Af hensyn til at kunne imødekomme dine ønsker og behov i behandlingsforløbet, anbefales det, at booke et forløb 2 gange ugentligt 2-3 uger frem som et udgangspunkt.

Book en tid

 

Adgangsforhold

Der er gode adgangsforhold. OBS: Indgang via "den lille dør" til venstre for hovedindgangen til Sundhedshuset. Der findes en elevator i stueetagen fx. med plads til barnevogn. Kommer du i bil er det muligt at parkere tæt på.

 

 

Bestil tid på telefonen

Jeg arbejder uden sekretær og kan derfor ikke altid besvare dit opkald med det samme. Send en sms eller læg en besked med ønsker om tider, navn og tlf.nr. og jeg vender hurtigst muligt tilbage.

Du vil blive spurgt om følgende:

Er du henvist fra egen læge, er du medlem af Sygeforsikringen danmark samt hvilke tidspunkter og dage ønsker du at blive behandlet.

 

Medbring følgende

Til alle behandlinger bedes du medbringe et håndklæde/lagen til at ligge på samt det gule sygesikringskort. Til 1. behandling bedes du desuden medbringe oplysninger fra evt. supplerende undersøgelser som røntgen, scanning o.lign.. Evt. henvisning fra egen læge henter jeg fra en central database.

Adresse


Fysliv
Fysioterapeut Torben Hansen Boers

Klinik hos: Lægerne
Vesterbrogade 121, 4. sal
1620 - København V
+45 30828804
Find os her

Top