Klinikken

Klinikken ligger lige ved Peblinge Sø (Søerne) i København mellem Dronning Louises Bro og Søpavillionen.


 

Bestil tid online

1. gang bookes 60 minutters behandling

2. gang og følgende gange bookes 30-60 minutter efter behov og ønske. Af hensyn til at kunne imødekomme dine ønsker og behov i behandlingsforløbet, anbefales det, at booke et forløb 2 gange ugentligt 2-3 uger frem som et udgangspunkt.

Book en tid

 

Adgangsforhold

Det er nemmest at finde parkeringsplads ved Israels Plads parkeringskælder, eller "Det Grønne Parkeringshus" parallelt med Åboulevard.
Kommer du med bus, s-tog eller Metro, er Nørreport st. nærmest. Derfra er der ca. 600 meter at gå.
Der er direkte adgang fra gaden med trapper til første sal til venstre. Lige til venstre ved indgangen er der et venterum. Tag plads, og jeg henter dig.

 

 

Bestil tid på telefonen

Jeg arbejder uden sekretær og kan derfor ikke altid besvare dit opkald med det samme. Send en sms eller læg en besked med ønsker om tider, navn og tlf.nr. og jeg vender hurtigst muligt tilbage.

Du vil blive spurgt om følgende:

Er du henvist fra egen læge, er du medlem af Sygeforsikringen danmark samt hvilke tidspunkter og dage ønsker du at blive behandlet.

 

Medbring følgende

Til alle behandlinger bedes du medbringe et håndklæde/lagen til at ligge på samt det gule sygesikringskort. Til 1. behandling bedes du desuden medbringe oplysninger fra evt. supplerende undersøgelser som røntgen, scanning o.lign.. Evt. henvisning fra egen læge henter jeg fra en central database.

Adresse


Fysliv
Fysioterapeut Torben Hansen Boers

Klinik adresse :
Nørre Søgade 27 A, 1. sal tv.
1370 - København K
+45 30828804
Find os her

Top