Priser

Tidsangivelsen af behandlingerne er inklusiv af- og påklædning, aftale ny tid samt betaling. Du behøver ikke en henvisning fra din læge for at få behandling.

Første konsultation (op til 60 minutter) DKK 700,-
Normal behandling (30 minutter) DKK 350,-
Normal (lang) behandling (60 minutter) DKK 700,-
Akupunktur (20-25 minutter) som tillæg til normal behandling DKK 150,-
Akupunktur IMS (Intra Muskulær Stimulation/trigger-punkts behandling) DKK 100,-
Kinesiotapening eller sportstapening pr. behandling DKK 50,-

  

Tilskud
Der er mulighed for tilskud fra Sygeforsikring danmark, sundhedsforsikring eller ulykkesforsikring afhængig af dine medlemskaber og forsikringsdækninger. Jeg arbejder uden for sygesikringen.

Tilskud fra Sygeforsikringen danmark
Er du medlem af Sygeforsikringen danmark, ydes der tilskud til hver behandling. Du behøver ikke en henvisning fra din læge for at få tilskud. Giv mig besked, hvis du er medlem, så det kan noteres i dine patientdata. Derved sendes information om dine behandlinger automatisk til Sygeforsikringen danmark. Når din betaling er registreret hos Fysliv, udbetaler danmark dit tilskud.

Se gældende takster her

 

 

Tilskud fra sundhedsforsikring
Mange har gennem deres arbejde en sundhedsforsikring, som efter nærmere regler giver mulighed for tilskud til fysioterapeutisk behanding. Søg yderligere information på din arbejdsplads og dit forsikringsselskab.
Tilskud fra ulykkesforsikring
Har du været ude for en ulykke, og dit forsikringsselskab har anerkendt din skade, kan du have ret til hel eller delvis betalt behandling alt efter de forsikringsbetingelser, der er gældende for din ulykkesforsikring. Søg yderligere information hos dit forsikringsselskab.
Info om betaling ved forsikringsaftaler:
Du betaler efter hver behandling. Efterfølgende afregner du selv med dit forsikringsselskab. Dette sparer mig for unødig tidsforbrug, der går fra dine behandlinger.
Lægehenvisning
Du behøver ikke en henvisning fra din læge for at få behandling hos Fysliv. Hvis du er henvist af din læge, kan jeg hente henvisningen i en central database uanset hvilken kommune, du bor i.
Betaling
Vær opmærksom på, at der afregnes efter hver behandling. Betalingen foregår med MobilePay eller kontant.
Top